Wysłany: 2011-10-17, 18:15 Trzej muszkieterowie 3D
Wracaj?c do rozmowy w poci?gu zainicjowanej przez Kayma proponuj? wspólne wyj?cie na seans "Trzej muszkieterowie 3D" 21.10 (tj. w ten pi?tek) do Multikina - Stary Browar jako ?e jest w centrum mniej wi?cej w równej odleg?o?ci od wszystkich Je?eli repertuar nie ulegnie zmianie proponuj? 17.20.
Co Wy na to? :>
_________________ "B?d? spokojny: za 100 lat wszystko minie!"
Ralph Waldo Emerson
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
@Koona - nie wiem jak reszta, ja z kolei pó?niejszym wieczorem jestem ju? zaj?ta :(( Kurcze, szkoda by by?o.
FILM PO ZMIANIE REPERTUARU JEDNAK NA 17.00! Prosi si? o przybycie 30 minut wcze?niej, ?eby odebra? rezerwacj?. Je?eli kto? nie mo?e, prosz? da? zna? indywidualnie, co? wykombinujemy.
Dodaj? list?, coby wiedzie? ile biletów zarezerwowa?. Osoby ze znakami zapytania (z waszych odpowiedzi czasem trudno wywnioskowa? by?o, czy takowy postawi? :P) prosi si? o potwierdzenie przed 16.00 w pi?tek
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Baku, Baku, o 17:30 jest seans w multikinie 51, 5z? ta?szy (przypominam, ze to jedno piwo w knajpie, dwa w biedronce ;p). Mo?e tylko mi sprawia to ró?nic?, je?li tak to si? dostosuj?, ale je?li to nie problem to mo?e mo?emy wybra? si? na 17:30?
_________________ Delfin IK IK
Ostatnio zmieniony przez Pola 2011-10-20, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum