Witamy si? charakterystycznym u?ciskiem ma?ych palców lewej r?ki.
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Bo Wy si? tak mno?ycie, z roku na rok... I kurcz?, nawet seksu Wam do tego nie trzeba...
Kochanie, czy jest co?, o czym ja nie wiem, a powinienem wiedzie?? ;)
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Kochanie, czy jest co?, o czym ja nie wiem, a powinienem wiedzie?? ;)
ale? przecie? wiesz, to "co?" w?a?nie mruczy mi na kolanach :P
Mrrr mrrr... (oj?, wyda?o si?, ju? spier*alam :D)
My tu si? witamy jak dwaj Papie?e ;)
(a, jak mno?? si? bez sexu, to uwa?aj Av, Gorbi mo?e w ka?dej chwili si? rozp?czkowa? i
puff! ma?e Gorbacz?tko prawnik pojawia si? w domu jak w Simsach :D)
_________________ "Jam cz??ci? tej si?y,
która wiecznie z?a pragn?c,
wiecznie czyni dobro."
Johann Wolfgang von Goethe, Faust
Witam, jestem osob? now? ale nie prawnikiem. Mam do?wiadczenie niewielkie, wiedz? teoretyczn? troch? wi?ksz? i kilka kilogramów podr?czników do nowego WoDa.
Cze??, na forum jestem po raz pierwszy, cho? w na spotkaniu w Amore del Tropico by?am ju? raz w zesz?ym roku. Teraz (czyt. tej nocy, w której pisz? posta) dosta?am adres noctemu, tak?e jestem. Mieszkam w Poznaniu, do?wiadczenie w graniu mam na polu D&D (raczej Forgotten Realms, cho? wi?kszym sentymentem darz? DragonLance i marzy mi si? sesja w tym?e universum), WoDa - Wampira Maskarad?, a tak?e MAGA, cho? ch?tnie spróbowa?abym Wilko?aka, Wied?mina, gra?am raz w Zew Chtulhu, Crystalicum, i jako, ?e niedawno odkry?am sympati? do steampunka, to ch?tnie spróbowa?abym Wolsunga. Je?eli kto? czuje si? na si?ach, by mnie wprowadzi? b?d? wdzi?czna. Na tej samej zasadzie jestem te? otwarta na inne systemy, których nie znam. Ogólnie ch?tnie pogram, mog? te? ewentualnie zaproponowa? swoje mieszkanko na miejsce odbywania si? sesji w razie czego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum