Mo?e kto? by?by ch?tny na wspólne wyj?cie na film? Data: najbli?sza ?roda 6. 07. 11 Miejsce: Stary Browar, godzina: 22.00 wej?cie: free, ilo?? miejsc ograniczona.
ja si? wybieram :)
oficjalne info:
Najwi?ksi kompozytorzy muzyki filmowej na seansach Klasyki Kina w ramach Lata na Dziedzi?cu Sztuki w Starym Browarze.
W ?rod? 6.07 kolejna ods?ona Lata na Dziedzi?cu Sztuki z klasyk? kina. Wieczorem, o godz. 22.00 wy?wietla? b?dziemy film Dracula - obraz Francisa Forda Coppoli.
Ostatnio zmieniony przez Katje 2011-07-03, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Obejrzeniu mojej ulubionej wersji Draculi w ?rod? wieczór mówi? stanowcze i zdecydowane "chyba tak".
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum