LARP odb?dzie si? u mnie. Wszystkich, którzy jeszcze nie wiedz? jak dotrze?, prosz? o kontakt. Startujemy standardowo o 16:00.
Deklaracj? prosimy sk?ada? do pi?tku, 26 wrze?nia, do godz. 21:00.
Prosimy równie? o potwierdzenie obecno?ci. Z góry uprzedzamy, i? je?li nie stawi si? conajmniej 5 osób, impreza odb?dzie si? w formie sesji, tak jak mia?o to miejsce wcze?niej.
Równocze?nie prosz? wszystkie osoby, które nie planuj? wi?cej bra? udzia?u w tym LARPie o przekazanie tej informacji MG. U?atwi nam to szacowanie obecno?ci oraz pozwoli skupi? si? na graczach, którzy bior? aktywny udzia? w tym projekcie.
W imieniu ?wiata,
TOR
Ostatnio zmieniony przez TOR 2008-09-21, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
Có?, dzi?kuj? Wam za ciekaw? sesj? i licz? na to, ?e b?d? one kontynuuowane. Nie wiem jak to zrobicie - wszak zrobili?my co zrobili?my (ale to JEJ wina!), ale mam nadziej?, ?e si? uda.
_________________ "Wolno?? jest jak powietrze na szczycie góry. I jedno, i drugie - nie do zniesienia dla s?abych."
Hej. Ja tylko zosta?am swiatem, teraz b?dzie fajniej! ;P
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum