Eee no tego, nie wiedzia?em, gdzie za?o?y? tak powa?ny temat, wiec wrzuci?em tutaj :P
Na pocz?tek (natchnienie me, muz? m? jest Bezji xD) chcia?bym stworzy? w tym po?cie list? osób bez konta na znanym i uwielbianym przez masy portalu spo?eczno?ciowym. Potem mo?e uda nam si? grup? stworzy? i wypi? kiedy? piwo jak ju? po pó? roku pisania pw na forum si? na nie umówimy :)
Póki co zapisuj? tych co wiem:
- Rav
- Bezjimienny
- Dziadek Zielarz
- Aga (ZDRAJCZYNI!!!)
Ci?g dalszy nast?pi...
_________________ "Jam cz??ci? tej si?y,
która wiecznie z?a pragn?c,
wiecznie czyni dobro."
Johann Wolfgang von Goethe, Faust
Ostatnio zmieniony przez Ravager 2013-06-12, 11:29, w całości zmieniany 2 razy
Phi, zbierzemy si? w kilku, we?miemy C4 i wywalimy wszystkie budynki z centralnymi serwerami FB :)
Ja dzi?ki dru?ynie Foxtrota (nie ca?ej, ?eby nie by?o) zrazi?em si? do FB jeszcze bardziej :P
A Wy? Dlaczego nie macie konta? Nie lajkujecie? Piszcie xD
Ja np. wiem, ?e zbyt mog?oby mnie to wci?gn?? to raz, dwa nie chcia?oby mi si? tego ustrojstwa sprawdza? nawet raz na dzie?. Trzy i tak Deo ma FB, wi?c po kiego grzyba mi w?asne konto :)
A i cztery, jestem nie pij?cym i nie posiadaj?cym FB cz?owiekiem. Wygin?? powinienem z dinozaurami :D Umr? samotnie :D
wiecznie czyni dobro."
Lepsza po?owa Rava te? ma FB, wi?c to troch? tak, jakby on te? mia?. :P
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Lepsza po?owa Rava te? ma FB, wi?c to troch? tak, jakby on te? mia?. :P
A kysz blu?nierco!
Deo to inny cz?owiek ni? ja, to tak jakby? nie wiedzia? o tym Gorbi :)
I si? skrajnie ró?nimy, tote? NIE mam FB!!! Lepsza po?owa... Phi...
wiecznie czyni dobro."
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum