Ju? 18 listopada mija 5 lat od czasu kiedy Noctem istnieje, od pierwszych postów na tym forum, planowania pierwszej cyklicznej dramy wampirzej (knuju knuju). Z tej okazji chcemy zorganizowa? imprez?! Wahamy si? jeszcze troch? nad miejscem, ale podamy je wkrótce. Na pewno piwo b?dzie we w?a?ciwej cenie;).
Zaproszeni s? nie tylko cz?onkowie Noctem, ale i wszyscy klubowicze i sympatycy, a tak?e inne osoby, z którymi Noctem wspó?pracowa?o przez lata.
Wpadniecie:)?
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
Wiemy gdzie odb?dzie si? impreza;) Pobawimy si? w najbli?szy pi?tek w Amore del Tropico od godziny 20. Im nas b?dzie wi?cej na pocz?tek imprezy od 20 tym wi?cej uda si? miejsca zaj?? (rezerwacje przepadn?, je?li nie b?dziemy potrafili zaj?? tych trzech sal), wi?c zapraszam jak najwcze?niej.
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
Ja nawet nie mia?am kiedy ogarn?? co si? b?dzie dzia?o.. wiem tylko ?e to 5 lat noctem i ?e na chwil? b?d? XD ah ten holicon.. zabiera ludziom ?ycie... i ka?? im pracowa? i w soboty i niedziele od 7 rano >.>
_________________ „Dresy to najtroskliwsi ludzie jakich znam. zawsze jak przechodz? obok nich pytaj? czy mam jaki? problem” XD
Ostatnio zmieniony przez Inque 2011-11-18, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum