Dobra wiadomo?? dla mi?o?ników Nowego ?wiata Mroku. Ju? od dzi? mo?na
zamawia? podr?czniki podstawowe linii Wampir: Requiem i Wilko?ak:
Odrzuceni. Podr?czniki uka?? si? w lipcu i cena detaliczna podr?cznika
wynosi? b?dzie w sprzeda?y detalicznej 89,00 z?. W promocji pojedynczy
podr?cznik kosztuje 75,00 z?. Dla tych którzy chc? zamówi? oba
podr?czniki w jednej dostawie przygotowali?my pakiet promocyjny Wampir:
Requiem/Wilko?ak: Odrzuceni w cenie 137,00 z? za komplet. Oferta
promocyjna wa?na b?dzie do 05.07.2009. Po tej dacie nie b?dzie mo?na
zamówi? pakietu promocyjnego, a pojedyncze podr?czniki kosztowa? b?d?
79,00 z? za podr?cznik.
tak, te? dosta?am tego maila, i my?la?am, ?eby za?o?y? tutaj taki temat. Kto? planuje zamawia?? kto? chce wampira tylko? Ja bym kupila tylko wilka, ale taniej zamówi? jeden pakiet;).
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
Kurcz?, planuj? zaznajomi? si? z jenym z podr?czników, na dwa mnie nie sta?.
Niby wampira ju? znam, cho? podobno zmiany s? ogromne w stosunku do Maskarady i MW, ale zawsze... Wilko?aka za to nie znam ani troch?. Mam dylemat - poradzi kto??
_________________ "Wolno?? jest jak powietrze na szczycie góry. I jedno, i drugie - nie do zniesienia dla s?abych."
Jak masz wybiera?, bierz wampa. Wilko?ak...
Ok, Chester na przyk??d bardzo lubi wilko?aka i nie rzucam we? kamieniami. Je?li chcesz fajny system o szamanach, o stra?nikach równowagi mi?dzy ?wiatem realnym, a duchowym, wyznawcach animizmu w nastawionej na dynamizm akcji otoczce - mo?esz bra? wilko?aka.
Je?li chcesz system o wilko?akach - odpu?? sobie. Werewolf Forsaken z Wilko?akami ma tyle wspólnego, ?e Twoja posta? mo?e sobie futro zapu?ci?... Ale to moja opinia, zwa?. Zapyta?e?, odpowiedzia?em...:>
A wampir, to wampir. Szale?czo wspania?y ten system nie jest, ale przynajmniej opowiada o tym, co jest w tytule. O wampirach.
A czuj?, ze zaraz b?dzie flejm - wi?c mówi? - ja tylko odpowiada?em na wezwanie Vonena, nic ponadto. Nie mam zamiaru na forum gada? o zaletach i wadach nWoDa:> Przy piwie - mo?e. Na forum - nie:D
_________________ Giacomo Casanova...
...Is dead.
Ostatnio zmieniony przez Che 2009-06-02, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Niesamowite... To nie mo?e by? prawda... Jak im si? to uda?o? Po trzech latach sukces.
Dodatek 'Oczyma Duszy' powali? mnie na deski (w negatywnym znaczeniu).
75 z?ocisza to nie tak ?le, lepiej od Klanarchii.
_________________ ~:::~I am the one the only one, I am the god of kingdom come~:::~
T.O.W.E.R, wiesz co, to w sumie kwestia gustu. Ka?dy WoDa widzi po swojemu.
Przejrza?em podr?cznik i po prostu... To ju? troch? za du?o. Zastanawiam si?, gdzie le?y granica pomi?dzy Magiem a takim Psionikiem... W ka?dym razie natur? tego dodatku oddaje jej angielski odpowiednik tytu?u:
Second Sight. I faktycznie, ca?y ten podr?cznik powinien zej?? na drugi tor, a moje zdziwienie, gdy zobaczy?em jego spolszczenie, podczas gdy samego Wampira przek?adaj? ju? tyle lat by?o ogromne... I si? po prostu wk**...
_________________ ~:::~I am the one the only one, I am the god of kingdom come~:::~
Ostatnio zmieniony przez Fatyg 2009-06-04, 22:36, w całości zmieniany 1 raz
No w?a?nie ciekawe, co im w ko?cu wysz?o z tego t?umaczenia... Ju? sam si? pogubi?em. Pono? mniej osób to t?umaczy?o, jak nie jedna, ?eby nie by?o zgrzytów w stylu. Jak po takim czasie jeszcze odwal? kaszan?, to chyba si? nie zdziwi?. Ciekaw jestem tylko, czy zarobi? co? na sprzeda?y... Lub przynajmniej zwróci im si? cena licencji, ga?y dla t?umaczy etc. Box Office poka?e ;)
A, o to pytasz. Nie mam poj?cia:) Przegl?da?em angielsk? wersj?, chcia?em zobaczy?, czy w ogóle warto to kupowa?. Opis z Rebela jako? specjalnie mnie nie zach?ci?, podobnie jak sam podr?cznik. Ot taki dodatek, co kto lubi, nic specjalnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum