Trzymasz w r?ku pistacjow? kopert?. Nadawca: Ameryka?ski Instytut Bada? nad Zaburzeniami Snu. My?lisz- cholera, jak oni mnie znale?li? Otwierasz, czytasz.
Mija chwila. Siadasz z wra?enia. Proponuj? Ci 50 000$ za ka?d? dob? TWOJEGO leczenia nowoczesn? technik?, doskona?e warunki do wypoczynku i profesjonaln? opiek? medyczn?. Gdzie jest haczyk? Oh, wystarczy podpisa?... i przyby? do Rose Hill.
WE'VE BEEN EXPECTING YOU.
W ko?cu- co mo?e by? gorszego od tych co-nocnych m?czarni?
DARE YOU?
Zapraszam 14 lutego (sobota) na sesj? w ?wiecie Alicji inspirowan? Silent Hill. Je?eli w ten s?odki serduszkowy dzie? zbior? 1 pierwiastek ?e?ski i 3 m?skie, to ch?tnie poprowadz? :)
To kim jeste?cie- sami sobie ustalacie, od MG macie tylko narzucone zaburzenie snu.
ENJOY YOUR STAY...
*Kris
_________________ "O, jakie dziwne formy mo?e przybiera? szale?stwo ludzi zdrowych."
Ostatnio zmieniony przez Olena 2009-02-15, 12:44, w całości zmieniany 3 razy
No to jak nazwa? sesje wg Twoich proporcji? :P No zobaczymy ile si? osób zg?osi w sumie nie wiem ile osób z Noctem ma swoj? drug? po?ówk? :P, ale licz? na to, ?e wystarczaj?co by zagra? :P
Kris- jak dla mnie gdybym mia?a swoj? "drug? po?ówk?", to i tak bym z ni? nie siedzia?a w Walentynki, bo ich nie znosz? (ach, te hordy ?limaków robi?ce transfer ?liny w tym dniu mnie przyt?acza).
A proporcja b?dzie 2:3 (k:m), wi?c prawie zbalansowanie ;)
_________________ "O, jakie dziwne formy mo?e przybiera? szale?stwo ludzi zdrowych."
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum