Secundo:
S?dz? Inque, ze koledze raczej chodzi?o o podkre?lenie dotychczasowego sk?adu Sabatu. Ch?opaki za?o?yli sobie elitarny klub dla panów i nietypowym zjawiskiem jest fakt, ?e zapraszaj? do swojego grona przedstawicielk? p?ci pi?knej ;)
O___O jak mi kots powie, ?e widzi we mnie faceta to si? obra?? : o
Ale? niech mnie wszyscy anio?owie Niebios b?d? demony Piekie? broni? przed takim stwierdzeniem. Jednakowo? wci?? zapraszam do Sabatu. My naprawd? jeste?my fajni (Cama tak o sobie nie mówi bo nawet k?ama? nie potrafi, a my w tej kwestii po prostu nie musimy ) BTW. nie b?dziesz jedyn? kobiet? w Sabacie, wi?c argument o geyparty si? ju? lekko zdezaktualizowa?.
_________________ Iustum enim est bellum quibus necessarium, et pia arma, ubi nulla nisi in armis spes est.
Szczerze mówi?c... Zdaj? sobie spraw?, ?e to offtop...
I zdaj? sobie spraw?, ?e wyskocz? jeszcze raz, albo dwa i b?d? mnie przezywac Brat Bulwers Dwa (Pozdro, Babel, ksywa naprawd? mi si? podoba)
...Ale, z ca?ym szacunkiem do wspó?graczy - to jest gra, psia krew. By?o zabawne na pocz?tku, ale obecnie wyzywanie drugiej grupy od gejparty, tudzie? przekonywanie na offtopie do przy??czani si? jest nieco infantylne.
Chcecie, ?eby kto? si? przy??czy? do grupy? Grajcie na ods?onie tak, ?eby przekonac jego postac. Chcecie wyzywac drugich od gejów, sztywniaków i co Wam do g?owy przyjdzie?
Poczekac na ods?on?.
To jest gra. Oddzia?ywujecie na postaci, nei na graczy. Tyczy si? obydwu stron.
Ile razy ja musz? jeszcze wej?c na Forum i przeczytac, ?e Sabat robi gejparty, ale zaprasza ka?dego nowego?
Rany kota - ?art to by?. Na pocz?tku. I by? ca?kiem dobry. Te? go powtarza?em. Ale...
Ile...
Mo?na...
?
No.
Poqj, ziomy, oby faja pokoju i butelka rado?ci zawita?a do Was jak najszybciej.
jakby nie by?o to Che ma du?o racji. Chyl? czo?a i kapelusza oraz zgadzam si?. Tym samym przyznaj? si? do b??du oraz stwierdzam, ?e ko?cz? z pseudo propagandowymi postami .
PS. Do zobaczenia na ods?onie Panie WeiBtod.
_________________ Iustum enim est bellum quibus necessarium, et pia arma, ubi nulla nisi in armis spes est.
Po LARPie jako? nie cz?sto mi si? uda o tym zbiorowym pami?ta?. Ale mo?ecie wychodzi? z inicjatyw?:D. Akurat na wydziale jest du?o miejsca na zdj?cie zbiorowe:D
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum