_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
A by?o by?o:( Gdzie? p?yt? wsiorba?o (mi)...
A je?li chodzi o ten kawa?ek jak si? Usagi przemienia, to to kawa?ek Vanessy Mae, wi?c jak dodasz do tego sailor moon to napewno znajdziesz gdzie? ;)
Czy ktos ma wersj? metalow? openingu czarodziejki? Jest WYPA?NY ^^
_________________ "O, jakie dziwne formy mo?e przybiera? szale?stwo ludzi zdrowych."
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Ja ten film widzia?em jak kiedy? w telewizji lecia? ;]
Me too! I strasznie mi si? podoba?, jednak by?o to daaaaaawno, tak jak u Chestera... Niedawno (tzn. mo?e nawet kilka lat temu, ale chyba nie przed 2000 ;) ) chyba nawet jak?? strzelank? wypu?cili na jej podstawie, ale nigdy nie mog?em si? zmobilizowa? by zagra?... to tak z serii nic nie wnosz?cych i dziwnych postów ;p
A! Zapomnia?em doda?, ?e je?li go posiadasz, to z ch?ci? bym, gdyby by?a taka mo?liwo??, "?ykn??" go;)
_________________ "Do?wiadczenie nas uczy, ?e zawsze kto inny umiera."
Ostatnio zmieniony przez M?ody 2008-11-19, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Ja widzia?em film Tron, ca?kiem fajny, bardzo ciekawy pomys? i dobra realizacja. Kilka lat temu wysz?a nawet gra opieraj?ca si? na tym samym pomy?le o tytule Tron 2.0, te? si? przyjemnie gra?o.
_________________ Iustum enim est bellum quibus necessarium, et pia arma, ubi nulla nisi in armis spes est.
To ja chyba tez go widzia?am, alem nie jest pewna. Tym niemniej, wró?my do meritum - zgadzam si? z Egonem co do piosenek z Anastazji... pi?kny soundtrack. ?ciska mnie w ?rodku jak tego s?ucham.
Uwielbiam te? piosenke Ursuli z Ma?ej Syrenki, kiedy ma?a traci g?os;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum