Che, ?eby nie by?o, nie ja odkry?em co oznacza tajemniczy skrót LARP. To ju? sa?uga tych od Neuroshimy:) A co oni ju? tam robi? na Tornado, to ich sprawa. Ja zawsze, ?pi?c w namiocie, le?a?em na plecach:P
_________________ ~:::~I am the one the only one, I am the god of kingdom come~:::~
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
?wietnie. A teraz drodzy gracze i przyszli gracze prosze o stop the offtop.
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Mamy wszystko na pi?mie.
Ale nie przejmuj si? -internet to narz?dzie do wolnego porozumiewania si?. Tutaj ka?dy mo?e byc sob? i nie obawiac si? wyobcowania...
W?a?nie z tego co widz? ( nie wiem jak by?o w roku ubieg?ym ) sporo graczy si? zg?osi?o. W albumie na forum w?a?ciwie ca?y czas powtarzaj? si? te same osoby, na forum te? jako? nawa?u postów od LARPowców nie wida?. Czy aby te wszystkie osoby graj?? Je?li tak, to zasada: jeden wampir na 100tys mieszka?ców chyba si? nie sprawdza ]:)
_________________ ~:::~I am the one the only one, I am the god of kingdom come~:::~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum