Team:
MG - Gorbacz
Brann Bronzebeard, nieufny krasnolud alchemik, po eksperymencie w zielono-ró?owe paski - ?uki
Seelah, pani paladyn, g?os rozs?dku (ta od krytyków) - Lathea
Zeena, czarnoskóra mniszka, brana za ksi??niczk? porwan? z d?ungli - Tygrys
Kurt, pechowy woj z wielkim m?otem - Zielarz
Sytuacja: pojmali?my kolesia, potrzebujemy wyci?gn?? z niego kilka informacji. Kurt nachyla si? nad nim...
Zielarz rzuca na intimidate: 1
...i zamiast zrobi? min? gro?n? robi min? sugestywn?.
Kole? (przera?ony): Tylko nie w dup?!
(jako, ?e kolesia trzeba by?o gdzie? zostawi?, tokiem skojarzeniowym doszli?my do Pulp Fiction i scen w piwnicy)
http://www.youtube.com/watch?v=ejeW00YcZIc
Po dowiedzeniu si?, ?e poza bia?ymi olbrzymimi gorylami s? te? bia?e olbrzymie paj?ki
Zeena: Oni wszystko tu maj? bia?e oprócz nas!
_________________ O victory forget your underwear we're free
Gdzie? ta karma po moich seryjnych 20stkach musia?a uciec;).
OMB - piekna sprawa, po przepowiedni by uwa?a? na OMB to podejrzewali?my ju? ka?dego wielkiego NPCa lub potwora o to imi?... a okaza?o si? to by? jaszczurk?. Chocia?... mo?e ma starszego brata;D?
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Lathea and Gorbacz were created by man. They evolved. They rebelled. There are many copies. And they have a plan.
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Alfar jako jednookie zbrojne rami? Greenpeace z krótkim zap?onem. Bonus kitteh.
Lathea jako mag-wyp?osz chowaj?cy si? przed Mistrzem Gry.
Kaym w roli Mnicha-tenisisty. Forehand, Backhand, Bitchslap, Gnomeslap.
Falka jako gnom tyczkarz.
Naridena jako bard, który najpierw strzela, potem ?piewa, a na ko?cu zadaje pytania (zazwyczaj: "Dlaczego ?")
Kilka cytatów:
(Dru?yna dorobi?a si? drugiego zwierzaka w postaci fenka. Pojawiaj? si? skomplikowane relacje w uk?adzie Alf - jej tygrys (nie, nie ten Tygrys) - Falka - fenek)
Alf: "Cholera, jest problem z tym czworok?tem mi?osnym. Tylko fenek jest facetem ..."
(Dru?yna w ?rodku chatki le?nej wied?my zosta?a zaskoczona przez o?ywiony Kocio?ek. Kocio?ek po?kn?? ju? Falk? i Nari i konsekwentnie obija reszt? dru?yny. Nie jest dobrze.)
Alf: "Czy tu jest jaki? ?yrandol ?"
Kaym: "Alf szuka lepszego przeciwnika ..."
(Ogólnie)
Falka: "To by?o epickie, a w zasadzie epiczne"
Ostatnio zmieniony przez Gorbacz 2010-09-29, 17:06, w całości zmieniany 2 razy
Lathea jako Seelah, paladynka - uwodzicielka o lekkich sk?onno?ciach kleptoma?skich,
Zielarz jako Kurt, samobójca taktyk z wielki m?otem,
?uki jako Brann, krasnolud wysadzacz gór,
Tygrys jako Zeena, ksi??niczka z buszu,
Omb jako Omb.
Kilka cytatów:
MG (widz?cy Tygrysa bitchslapuj?cego Zielarza): Od tej chwili rozci?gamy zasad? "no touch" na erpegi.
MG: Bzyczenie i bzykanie na sesji zakazane.
Zielarz (przez telefon, OOC): Ooo, kto? spa? w moim ?ó?eczku ... Zaraz, jak to babcia w nim ?pi ?
Lath (wczuwa si? w nastrój bojowy): j****? z mieczyka ! Nikt nie jest nadgryziony ? To ja ... rzucam kwiatkami !
?uki: Skoro oni tym gwizdkiem wzywali do ataku to my wydamy jaki? ... kontrgwizd ?
Tygrys: Ty g?OMBie !
Ostatnio zmieniony przez Gorbacz 2010-10-06, 00:08, w całości zmieniany 2 razy
Sk?ad jak poprzednio + Ordos jako Aaargh, pó?ork dzikobójca.
*Ordos s?ucha o elfach w PF*
Ordos: A, d?ugie uszy. No to mo?na robi? ?iiiiii (tu Ordos udaje motocyklist?)
Alfar o swoim tygrysie: Obok mnie stoi takie wielkie, kosmate, czworonogie, czarno-bia?e ...
Kaym: Krowa ?
Naridena: DLACZEGO ?
Z gatunku "Wyj?te z kontekstu":
Alfar do Falki: Zapytaj dzika, gdzie jest maciora.
Alfar do Ordosa: Masz flet, który jest mi potrzebny !
Hmm. Jak tak patrz? na te teksty w pustej spisanej formie, to przecie? nikt postronny nie b?dzie w stanie zrozumie?, dlaczego dwa razy na tej sesji pop?aka?am si? ze ?miechu :]
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
A co do rozpisania kwiatków, to ja tam nie wiem, ale podobno ta dru?yna ma jakiego? barda egzystencjalistk?, która na bank potrafi to lepiej ode mnie ... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum