Ludzie, nie pogania si? MG, bo to zabija ca?? inwencj? twórcz?. To po pierwsze. Po drugie to strasznie niepowa?ne z Waszej strony, ze my ju? wiemy wszystko, a Wy nadal nic!
Serio, na przysz?o?? - pisanie na forum, ze co? jest nie napisane istotnie mo?e wywiera? presj?, ale buduje te? agresywne podej?cie. I ile lepiej wygl?da PW ni? wiadomo?? na forum nie wspomn?. To jest tak samo niepotrzebne jak pisanie na FB do kogo? ogarniajacego jakie? wydarzenie, ?eby je edytowa?, bo data jest nieadekwatna. Wierzcie b?d? nie, ale w 90% ja wiem, ?e jakie? wydarzenie musz? przeedytowa? i nie robi? tego nie dlatego, ze mam Was w dupie, albo ?e tego nie ogarniam, bo ogarniam zwykle w 100%, ale dlatego, ?e nie mam na to czasu ani mo?liwo?ci, poniewa? pracuj? zwykle po 18 godzin w ci?gu doby.
Wi?c. Rozwa?cie, przeczytajcie i oczekujcie postaci.
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum