Gorbi. Mi stricte chodzi o look postaci. Bo osobi?cie uwa?am ?e tak jak posta? by?a wyczesana, tak look komiksowej w porównaniu do filmu by? ma?o bad assowy:) W sensie te ró?owe wstawki w kostiumie.
A je?li chodzi o look komisk vs kreskówka, to look jest dok?adnie ten sam :)
Ró?ni? si? chyba fryzur?.
_________________ "To strike an Ironbreaker is to strike an anvil. You are more likely to re-shape your weapon than to move him… and heavens forbid one lands on you..."- High King Thorgrim Grudgebearer
Jest jeszcze Morph. Kocha?em t? posta? ^^ No i Storm? Mamy te? Sabertootha do obstawienia (kto chce si? napierdala? z Kanem?)
_________________ "To strike an Ironbreaker is to strike an anvil. You are more likely to re-shape your weapon than to move him… and heavens forbid one lands on you..."- High King Thorgrim Grudgebearer
_________________ Vanity is definitely my favourite sin.
Fairy tales do not tell children that dragons exist. Children already know that dragons exist. Fairy tales tell children that dragons can be killed.
[Chesterton]
Nie pami?tam imienia laski, ale by?a zajebista wieki temu gol?da?am z nia jeden odcinek w telewizji i ja chc? j?!!!!
edit: chodzi mi o ta co j? Kris wrzuci?. MO?e mi kto? podes??c wi?cej linków na jej temat?
To jest X-23, wst?pnie obsadzona przez Agnieszk? ... a my *nadal nie mamy Jubilee*
oraz Dazzler
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Ostatnio zmieniony przez Gorbacz 2011-03-31, 12:56, w całości zmieniany 2 razy
@Gorbacz - no to chodzi?o mi o Rachel Summers w ka?dym razie ;)
Chocia? w sumie ci??ko stwierdzi? jaki kolor w?osów b?d? mia?a za pó? roku... W razie czego peruk? si? za?atwi. No ale na 80% b?d? mia?a krótkie. Macie... hmmm... jakie? propozycje postaci dla Baku? (boj? si? odpowiedzi ;p)
_________________ "B?d? spokojny: za 100 lat wszystko minie!"
Ralph Waldo Emerson
Tak, Baku by?aby dobr? Jube. Mog?aby robi? baloniki z ró?owej gumy do ?ucia i próbowa? rozlu?ni? grimdark ohmygod iluludzijazabi?em Logana.
Osoby, które ju? si? na kogo? zdecydowa?y uprasza si? o ogarni?cie koncepcji stroju i wrzucanie ewentualnych pyta? - 5 miechów to du?o, ale je?li chcemy zawojowa? Polcon to musimy odpali? na wszystkich cylindrach - np. ja musz? do tego czasu wy?ysie? ... oh, wait.
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Ale ja strasznie ma?o o niej wiem :< I o tyle o ile sporo strojów jestem w stanie skompletowa?, to patrz?c na ni? nie widz? ani jeden rzeczy, któr? bym mia?a i/lub by?a w stanie za?atwi?...
Ralph Waldo Emerson
P?aszcz, ró?owe gogle, niebieskie buty, których na tym zdj?ciu nie wida? i niebieskie r?kawiczki ;)
Nie wiem, czy w gr? wchodzi tylko Jubilee i Dazzler, czy mo?e by? co? jeszcze innego? :>
Ralph Waldo Emerson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum