Wysłany: 2010-12-03, 18:04 Pathfinder - Team Nabbat
Nazwa mówi sama za siebie.
21 grudnia (wtorek), wieczór, u mnie.
1. Daeva
2. Chimajra
3. Skrzydelf
4. Po(p)rzeczka
Standardowo, wszelkie uwagi, pro?by i zastrze?enia prosz? tutaj wypisywa?.
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
Ostatnio zmieniony przez Gorbacz 2011-02-06, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Rozwa?am "na pi?tego", ale jeszcze o tym pomy?l?. Ostatnio ci??ko mi idzie ogarnianie pi?ciu graczy (ale to mo?e tylko Zielarz jest taki trudny ;P)
_________________ "The worthy GM never purposely kills players' PCs. He presents opportunities for the rash and unthinking players to do that all on their own." - E. Gary Gygax (1938-2008)
_________________ "To strike an Ironbreaker is to strike an anvil. You are more likely to re-shape your weapon than to move him… and heavens forbid one lands on you..."- High King Thorgrim Grudgebearer
Inque i Dareth - to jest sesja dla zielonych (albo, w wypadku Daevy, niebieskich). Co do Was dwojga to wrzucam Was na list? Ludzi, Którzy Bardzo Chc? Zagra? u Gorbacza i pr?dzej czy pó?niej za Was si? zabior? :)
Poza tym nie by?o Was na prelce i trzeba by Wam najpierw par? spraw wyt?umaczy? :)
Ostatnio zmieniony przez Gorbacz 2010-12-04, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "To strike an Ironbreaker is to strike an anvil. You are more likely to re-shape your weapon than to move him… and heavens forbid one lands on you..."- High King Thorgrim Grudgebearer
Ale widzisz.. w tym systemie jestem zielona XD w ogóle w graniu w rpgi kostkowe jestem zielona XD i i ... i w towarzystwie i w ogóle to nie lubi? zielonego O_O
_________________ „Dresy to najtroskliwsi ludzie jakich znam. zawsze jak przechodz? obok nich pytaj? czy mam jaki? problem” XD
@Dareth - prelka by?a o 20 :P Ale jak mnie z?apiesz na piwie to mog? Ci to i owo wyt?umaczy?.
@Inque - W zasadzie jak wy?ej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum