Raz bylo napisane 1 na 100, gdzie indziej 1 na 10... niby pomylka, niby nie... w kazdym razie takie limity mamy:) w miare ustalone. Zdaje sie ze 35 -40 wampirów to wed?ug nas limit pojemno?ci poznania jesli o krew chodzi. ale moge sie mylic. Ustalimy na orgii Orgów najbli?szej, albo dzi? w sumie...
_________________ - Masz ochot? na herbat??
- Nie, pragn? pie?ni, muzyki. Pragn? mi?o?ci i piekna.
- Naprawd? nie chcesz herbaty?
Woody Allen
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Aj tam, medycyna idzie do przodu, co wa?niejsze cz??ci cia?a mo?na doszyc :) Popatrz na to z innej strony - b?d? o Tobie pisac w gazetach. Ju? widz? te nag?ówki w Fakcie: "tragiczna ofiara krwio?erczych erpegowców"
_________________ You will never find the truth.
Each mystery only leads to more mysteries.
Each shadow conceals only more shadows.
ja pierdziu... doslownie tak jakbys mówi? o mnie....
Wiecie, zerkn??em na kola? ostatni.
Z ok. 36 osób na fotach, osta?o sie obecnie 15, a licz?, oczywi?cie eMGinie.
To troche smutne. Takie...
Pieprzy?, co ja, sentymentalny jestem? :D
(Nie, to nie jest co? nt. tworzenia nowych kola?y. eMGinie maj? za du?o roboty.
...eMGinie...
Hm. Czy ja znam jakiego? gracza, który...
...
Cheeesteeer...!? Chcia?by? si? przyda? spo??cze?stwu...? ;> )
wczoraj na spotkanie nowych przysz?o 6... i o zgrozo, ciagle zg?aszaj? si? nowi...
eee... Biskup poratowa? Strepsilsem i jak nowa by?a? :PP
_________________ "To strike an Ironbreaker is to strike an anvil. You are more likely to re-shape your weapon than to move him… and heavens forbid one lands on you..."- High King Thorgrim Grudgebearer
stary nawet nie wiesz jak bardzo, nad ranem mówi? nie mog?am;)
Ostatnio zmieniony przez Alfar 2008-11-20, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum