Wysłany: 2008-11-17, 18:27 Top Lista Bajkowych utworów
Ostatnio zas?uchuj? si? w jednej piosence z Dzwonnika z Notre Dame. Zwróci? mi na ni? uwag? mój najlepszy przyjaciel i wry?a mi si? mocno w g?ow?, je?li macie jakie? ciekawe typy i propozycje bajkowych utworów, które bardzo Wam si? spodoba?y - dajcie zna? tutaj, na Top Li?cie Bajkowych utworów;))))
Ponadto soundtrack z Sindbada i pozosta?e kawa?ki z Dzwonnika:) A tak?e piosenka My Lullaby z drugiej cz?sci Króla Lwa:))))
_________________ Woody Allen powiedzia?:
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Do tego sprowadzaj? si? moje relacje z kobietami."
"Nigdy nie chcia?bym nale?e? do klubu, który mia?by za cz?onka kogo? takiego jak ja.
Hmm widz?, ze fanów bajków jest wi?cej ni? mog?am si? spodziewa?. Od pewnego czasu z Ordosem kolekcjonujemy Disneya;)
na stanie:
Dzwonnik z Notre Dame
Ma?a Syrenka
Ma?a Syrenka II
Sindbad Legenda Siedmiu Mórz
Kopciuszek
Królewna ?nie?ka i Siedmiu Krasnoludków
?pi?ca Królewna
Zakochany Kundel
Pi?kna i Bestia
Pi?kna i Bestia II
Pocahontas
Król Lew II (1 gdzie? wsiorba?o...)
Atlantyda
eee i to chyba sy?ciutko:) Czasami s? ?wietne wyprzeda?e filmów w Tesco:)
Ostatnio zmieniony przez Alfar 2008-11-18, 16:00, w całości zmieniany 2 razy
Nooo cicho tam:P Fajny jest, to przyj??am, ?e Disneya;)
Uwielbiam piosenk? w czasie której Usagi przemienia?a si? w sailor moon w pierszej serii. Gdyby kto? wiedzia? sk?d mo?na to to zassa? by?bym dzwi?czny :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum